surat untuk dipos ke syurga;

sebelum ni i tak pernah sangat rasa nak sambut-sambut hari yang satu dunia celebrate on second sunday of may ni. i mean, lepas u takde. before that excited semacam je sebab i suka jimat kan kad atau bazirkan kad untuk u. whether buat sendiri atau beli. sebab hari guru pun fall in may also.because kalau menyibuk cari kad jugak nanti lagi sebak dan sedih dan sila sambung ayat perit sendiri.

but this time, i think feel tu datang balik dengan kekuatan untuk senyum pada satu dunia. yang i bangga sangat u ada untuk i untuk 15 tahun 4 bulan 12 hari lebih kurang tu. sebab u best giler!

i know the sisters and brother every year pun dapat perasaan macam i. mungkin lebih mendalam atau kurang sedikit tapi i yakin diorang sama je macam i. goyah semacam lepas u pergi. and here i want u to know that everyone is doing fine. well, menjalani kehidupan normal dalam ertikata stabil alhamdulillah.

setakat masalah trafic jam, mengidam nak makan makanan sedap-sedap dan mahal-mahal, takut berat badan meningkat, fikir hari ni nak pakai baju apa dengan seluar dan tudung mana, bil melambung tinggi sedikit serta persoalan-persoalan bila nak dapat rumah dan kereta idaman, siapakah menantu keluarga seterusnya dan sebagainya; normal lah tu. kalau tak bukan menjalani kehidupan namanya kalau mundane saja.

i pun dah tak ada dengki-dengki sangat kalau dengar perbualan orang lain dengan parent diorang pasal itu dan ini. pasal exam paper susah amat dan sebagainya. i think lah; kot. heheheheh. well, feeling tu will come jugak eventually but i do think i can handle those well now compared to five years ago.

thus, selamat hari ibu mak. i'll recite lots and lots of ayat suci for you during this 2 months-semester break oke? insyaAllah. i'll be good ;) as always i am.

MMUAAHHH!! *peluk erat-erat cium bau mak tak mahu lepas!*

lots of love,
-ADEk.

7 comments:

miya said...

sis piseyyyyyyyyyyyyyyyy.

saya nanges bace! ok. tanak bace dah!

*hugs kisses tuk sis jugop*

muaahhh

Eyda AR said...

nice la..

sedih taw.. btw happy mothers day..

meorazor said...

hepi mother's day!
doakan dia byk2...

ank bongsu niehh.

NICK IRFAN said...

selamat ari ibu kpd mak anda! :)

Miss ... said...

kasih mak x ternilaikan..jd la anak yg baik tuk balas jasa dia k :)

♥chentatiku♥ said...

tumpang kirim boleh??
sy dah tulis banyak2 untuk mak tapi tak tahu mahu pos macam mana
(T__T)

syazana said...

saya bangga awak kuat!
:)