Busy tak busy,

aku memang terus lupa nak kena reply form macam-macam untuk majlis konvokesyen ke-9 Oktober nanti ni.

Esok dah pun dateline untuk bayor jubah.

Baru nak search driver nak install printer. Baru nak cucuk duit. Baru nak bayar fee. Baru nak isi form. Baru nak ah macam-macam.

Aku salahkan website yang tulis 28 September, bukan 10 September. Rupanya asing-asing jubah dan skrol punya pembayaran. Apekehel skrol mahei pun entah ber-antah.

Sekian, aku sibuk.

4 comments:

Raja Muhammad Aliff said...

Haihh, sama la kita.

shandye. said...

selamat berkonvo.

jangan overexposed.

kbai.

bukankosong said...

abislahhh

menda paling penting tuhhh

Pisey said...

aliff
Haaa, serabut nak kena setelkan.

shandye
Trimas! Eh, jap. Apa yang overexposed bang?

bukankosong
Plan asal tanak pergi sebenarnya, tu yang tak ambil endah. (;