hari itu aku pernah kata

episod dulu, aku dah sematkan baik-baik agar tak koyak lagi. walau helaian lembaran itu rapuh, aku tahu ia kalis segala walau basah dipijak sini sana. aku pasti.

aku pernah kata. walau sekoyak mana perasaan yang aku perlu tempuh sehari-hari dalam hari mendatang, tak akan ada perkara yang boleh goyah lumatkan perca-perca yang ada.

episod kini, aku cuba berseronok semampu mungkin dengan kerahan tenaga jiwa hati dan kesihatan yang ada. moga aku mampu untuk terus menerus saja.

insyaAllah.

ayah.
tunggu.
adek nak balik dah ni.
he3.
rindu rumah yang amat2!
jom layan action movies sama2
makan roti canai pagi2
lepak kedai kopi pekena teh
dan adek nak join subuh masjid cam dulu2
then main buaian hirup bau pagi

kawan2.
jom makan banyak2
online sampai lebam
tidur tak ingat dunia
keluar lepak2
shopping baju bundle

pergh.
rindu rasa itu semua.

mak.
miss u lah.

16 comments:

Aku Beskot™ said...

ko da abes exam ke pisey??
nape xtvt cuti ko cm sonok je??
ak nk join la kalo cmni..
haha..

Fatt Chin Choy said...

ni yg aku jeles sama student ni
cuti mesti panjang2

{lumut} said...

pisey...
best intro entry lu..
dah abes exam?
nnt aku balik leh lepak.

mamai said...

pakcik pun nak cuti lama juga la...tapi takut gaji tak masuk pulak

dianna said...

u dah abes exam ke? i baru start. :(

chokio_nia said...

ko da start cuti ek??

i miss my mom 2..
balek pekena teh, ingat ah aku..

teh tarik..aku rindu kamu..tsk2..

faridLO ™ said...

dah tak sabao nak balik eh..alala..cian dia..

miss jane said...

ngeeeee~~~
bru smpt nk dtg ngomen nmpk nama ko tadi..

ko de mslh ke pisang???
cam plik je entry neh...

de problem , tenang2 ok...jg dri hiasi pribadi~

eceh..hahahahhahah

"Adakalanya kita perlu menangis agar kita tahu bahawa hidup ini bukan sekadar untuk ketawa dan adakalanya kita perlu ketawa agar kita tahu menilai mahalnya setitis air mata."


tu feveret quote aku..
ingt la tu kalo tgh sedih or happy pon...

ngeh!

slmt brcuti sem..
bestnye jd student smula...
uwaaaaaaaa..jeles!

nuRul saLoma said...

aku rindu nk smbg blaja.
sonok p kelas..
sonok wat xsgnment..
sonok tdo lmbt..

n yg plg sonok...

sonok minta duit!!!

Abcdeftyyhahh. said...

lg rpt dgn ayah eh. hee. anak pmpn bese la ;)

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

nih mesti dah setat cuti kan?? best nyer.. jom tengok muvie bersama ^_^

BuLaN iTu aKu said...

tak aci...
dah abis examm

miya said...

akak. sabar ek?!
:D


enjoy cuti habis2 an au.

seroja jingga said...

selamat bercuti!

kalo dapat kui akok sedap nih

ZARA 札拉 said...

pisey~

aku nak ikut cuti boleh?

Precious said...

Nak balik gak!!! Adusssss ...