tak terungkap sebab lapar?

perasaan,
sukar diungkap.

tiada kata mampu ditutur.
pemilik hati yang merasa.

resah,
gelisah,
lalu terhumban.
terpana.

sekian.

"hei hei hei orang kampung semua", kata cik pisang.
(baca dengan nada hei3 hang jebat)

aku belum cuti lah!
baru nak final je ni.
tu semua imaginasi aku sebagai planning nak cuti la.
haha.
tiket pun belum beli.
doa mas n asia tak naik harga lebih 1rat sudah
ahakz.

gian nak makan kepsi ni.
alamanda jom!

p/s: siapa nak bawak aku??

10 comments:

ahchOng's said...

jum p kepsi jum..
aku gian gak ni..
berhingus dh ni~~

siggplus said...

wak lu!

oranglidi said...

alamanda jauh sangat..

ni kat kota baru dekat skit. haha

Aku Beskot™ said...

ceh..joah bebeno imaginasi ko..
haha..

buku nota:
ak da try melantkolik hei³ tu..
tp x jd..
rsnye kne ade tunjuk ajar dr ahmad nisfu!!
kekeke..

sharamli said...

blik klate k0

chokio_nia said...

makan kepsi ke??bak seketul zinger..lapar weh..

BuLaN iTu aKu said...

selamat menghadapi final

Ries Lee said...

bulan ni aku tak makan kepsi lagi...

acap said...

mekdi la jom.
akaka

Abdul.Fatah.Firdaus said...

kepsi?

;)