Malam ini hujan sangat lebat

Tapi aku belum kahwin jadi bukan ada suami pun duk menonton tv sambil mengunyah kokocrunch di sofa bersama aku contohnya. Just nak cakap, aku suka hujan.

Topik lain;
Sepanjang hari aku duk wonder kenapa redup dan mendung saja. Semalam pun time duk intai-intai dan jenguk pandang langit memang dah tenang-tenang macam tak ada angin yang bertiup. Pokok pun diam-diam saja.

Persoalan utama;
Lailatul qadr kah? Heh.

Peringatan penting;
Ramadhan dah nak pulang.

Aku semakin hari semakin serius. Pertambahan matang lagi agaknya.

8 comments:

siggplus said...

kalau sudah kahwin malam2 hujan lebat buat apa?

astro comfirm2 keluar kotak hijau penjuru kanan.

jo said...

tak terasakan ramadan bila dah semakin besar?

hans said...

mungkin malam penuh rahmat itu
siapa tahu kan?
insyaallah

P/S : Nak Buat Kejutan Tapi Tiba - Tiba....Hahaha!

Robot Baik said...

kau memang selalu serius.
tak percaya, pandang cermin, snap gambar dan tempel dekat blog ni. hehe.

miya said...

toksah la matang sangat kak. dop sonok!

hans said...

meh komen kejap pasal iklan raya tv3 yang baru nih

P/S : Iklan Raya Aidilfitri TV3 Tahun Nih Macam Ada Tak Kena! Ini Bukan Hari Natal....

.: D-Va :. said...

hahaha
lawak la intro bersama suami tu ;P

fndrocka said...

kalau dah kahwin..time hujan confirm sejuk