Kehidupan ni macam kapal selam

Kalau kau cukup semua safety requirements, maka selamatlah. Boleh enjoy segala view puas-puas. Kalau tak, kau boleh mati lemas. Tak sempat nak tengok sekeliling apa dah sebab kabur dengan tekanan air deras.

And again, kalau kau juara selam dan pandai berenang, ada kemungkinan akan selamat. If not, selamat mati. Harapnya kau bangun kembali dengan jiwa yang lebih punya persediaan.

Moga selamat.

5 comments:

tieykah said...

berenang di dasar kolam.

miss you sayam:)

miya said...

tu dia! berenang di udara oleh?

ghost writer said...

kapal selam pon ada yang tak selamat..

Ries Lee said...

bermain-main di tepian jer la kalu macam tu.

Pisey said...

tuyupsan
hehe. kucup dasar kolam dan timbul kembali. bilo nak mari nyelam sini nyo sayam?

miya
yang tu naik glider lah. lepas tu buat2 terjunam masuk laut (;

ghost writer
apa2 yang kita buat pun semua tak selamat. hidup tak pernah selamat. sebab tu ada precaution. sebab tu kena titikberatkan preparation dan tahu safety apa semua (;

berries
tak mencabar la bang! buat penat bosan. haha.