Bau dunhill adalah bau ayah

Aku takut bila ketinggalan dalam banyak hal. Manalah tahu kalau-kalau dalam keadaan tak up-tp-date dengan banyak perkara, tup-tup esok lusa aku pun mati. Rugi kan. Quran pun belum habis baca terjemahannya.

Lately aku banyak bermonolog dalaman walaupun sedang bersama kawan-kawan yang riang ria hari-hari. Normal lah tu bila umur nak meningkat tambah satu lagi sekali kan. Heh.

Bila dapat peluang untuk tidur, aku tidur betul-betul dengan bersungguh-sungguh. Contohnya bila sedang mendengar lecture artificial intelligence. Gila apa nak concentrate bila kau mengantuk. Aku boleh gastrik tahu. Hidup kenalah pandai buat pilihan.

Kelas pagi jam 8am akan buat aku mandi seawal 630am dan 730am dah menyelit di roundabout bandar baru bangi menuju ke teras jernang untuk menjadi pelajar cemerlang. Aku buat cadangan kat co driver untuk light a cigarette dan hulur tangan keluar tingkap kasi nampak cool pagi-pagi gitu. Alang-alang memang ada rokok dan lighter yang kawan tertinggal.

Tapi dia tak mahu buat. Kah kah kah.

3 comments:

penaberkala said...

cucuh, hisap, hembus
macam iklan oreo lak
putar, jilat,celup
LOL

awal gila gi kelas
baguih2, smangat tu penting

bias® said...

ayah kau dunhill ke?

p is an g said...

nuar
hahaha. oreo mcflurry sedap jugak. semangat nak tekan minyak je. gi kelas malas gila sebenarnya.

brader bias
ha'ah. haha.