everybody's gotta learn sometime



lagu ni gua suka. memang peh. selalu duk layan bila duk kat backseat kereta member gua saja. dah asyik naik dengar naik dengar jadi teringat2 terkenang2 menusuk2 pula. lepas download jadi gian. heh. yang beck nyanyi sedap gak.

aku sebenarnya nak testing letak video kat blog sambil2. ni first time beb. berdebar semacam jadinya. dengar tak degup jantung gua ni?

esok pagi ada professional communication II test 1 secara berjemaah ramai2 di perdanahall. dalam kata lain yang mudah, test satu english. entah apa2 buat test di hari ahad. dah la aku tak dapat pergi frinjan 9.0.

huh. gua angry ni-

8 comments:

Luna said...

kawan aku buleh siap kol sebab nak berlagak dia pegi frinjan. cis.

Rowena Chasez said...

gudluck 4 ur exam pisey!!!=)

Anonymous said...

pengunaan kata ganti diri dude

crazy_labelle said...

test malam ke?
ak pon benci test malam..

feelinblue said...

aku pun tak suke test.

neway gudluck!

~0~ said...

xyah test xleh ke???

hans said...

amacam exam ko?

bias® said...

bes ke frinjan tuh?