kau ingat senang ke?

kau ingat senang ke
senang ke nak bermandi lelah
nak perah keringat bagai
nak jadi keras macam samurai

kau ingat senang ke
senang ke nak berhempas pulas
bukan macam main pulas perut
apa ingat aku suka jadi tali barut

kau ingat senang ke
senang ke nak jadi seorang aku
apa ingat seorang aku ni macam seorang kau
bukannya semudah menyedut tembakau

kau ingat senang ke
senang ke nak taip semua ni
aku dah lapar ni woi
kau takpelah semedang boroi

kau ingat senang ke
senang ke jadi seorang pelajar
rules sini sana macam penjara
letih aku fikir macam mana nak panjat menara

kau ingat senang ke
senang ke nak balas jasa parent
bukan macam main lontar guli
yang ni kena kerja keras dan bergaji

kau ingat senang ke
nak update blog dalam keadaan malas2
dahla laptop tak ada pinjam kawan punya
rasa cam bangang pun ada

sekian.

(kah3-tahan perut kenyang bekfes mekdonel pakai kupon)

10 comments:

mamai said...

la ingatkan senang ajer hehehehe tak senang rupanya

~0~ said...

susah...sungguh mmang susah...hahahhaha

sharamli said...

susah kan?

lumut said...

lama x nampak kau pisey.

syazana said...

kau ingat senang ke
senang ke nak tunggu post baru
bukan postman yang hantar
cari kau macam redah belukar

>.<

chokio_nia said...

aku slalu ingat susah..cmne tuh??

zahirlunatik said...

(kah3-tahan perut kenyang bekfes mekdonel pakai kupon)



ni bg jeles ke ape

hans said...

tak ada benda yg senang dan tak ada benda yang susah
eh,apakah aku merepek nih

penaberkala said...

kdg2 igt ke susah, tp ghuponye senang je
kdg2 igt ke senang, tp ghuponye payoh nak mapuh

susah senang sentiasa bersama
bersamamu (iklan digi),hak3

NaMiA_DuHi said...

hhaha...lawak r oiii...
mcm xsemgt nk idup jer..??