my name is khan

my mother said, there are two kind of people in this world. the good one, and the bad one. the good one does good things while the bad one does bad things. that's all that make us different from each other. and me; my name is khan. i am a good person because i do good things.

patutla aku baik semacam. idyahoo aku kan syaza khan; gara2 minat shahrukh dari filem kuch2 hota hai. buat emel dari darjah 5. maintain sampai sekarang punya pasal.

well, aku kan setia.

oh, belum habis layan 'my name is khan' lagi. baru 47minit je tonton. sengeh2 aku ngadap kajol dan shahrukh. nantilah sambung next weekend pulak. lepas deretan test yang bikin aku otak pusing2 weng2.

daa.

9 comments:

kash said...

mane kau download cter tuh?

amaL said...

aku suka shahrukhkhan jugak!

hi. my name is amalkhan.

wahahhaa!

ohbiesangatGOJES said...

mu dpt mane sang?aku nk TENGOK.so bad.tapi paan kan cool xsey tgk cite hindustan.puah aku pujuk.ergh.but yesterday he agreed to watch it.saje je.taw dh xshowing lah tu nk tgk.grrr~

jo said...

ada part yang tengok best, ada part yang tengok tak best. tapi akhirnya akan rasa boley la....

told la hejauw said...

ak tgk smpi tetido weh...xtau ending jdi ape hahha

Miss ... said...

best ke weh? setakat 47 minutes yg ko tgk tu la hehe

hans said...

serius
aku terharu baca entry ko yang nih
thanks pisey meminati aku dalam diam dan dalam jangka waktu yg lama
hahahaha

f.a.r.a.h said...

thumbs up for my name is khan! best weh!

Kuey-san said...

My Name is Khan. Hhoho. Betul ke best? Kalu tanya peminat hingustan eh hindustan..selalunya meraka ckp best.. Nak tnya bukan peminat hindustan.. sebab kalo My Name is Khan itu betul2 bagus, yang x minat pun boleh jadi suka..

Amcam?

:P