sedang

rasa cool sebab urusan topup semua pakai cimbclicks. ni yang boleh habis duit tanpa sedar ni.

baru bangun tidur dan habiskan nasi lemak satu bungkus free.

perlu study untuk paper motor starter & drives jam 1230pm sebentar lagi.

tangan kanan terseliuh sebab salah guna bola bowling petang tadi. kononnya tidur sebab nak kasi minyak tu serap baik2 membaikpulih urat2 yang berselirat. harapnya aku masih dapat menulis pakai speed macam ligatnya putaran kipas rumah pak abu. siapa pak abu? tak tahu jawab saya.

sekian.



9 comments:

Razman said...

pak abu adalah seorang lelaki yang mempunyai kipas yang ligat.

syLph said...

pak abu tu hidung dia sama macam org fes yg komen ni.wahahah

chokio_nia said...

sye dah bace..tp sye dtg cni cume nak ckp hi..

lumut said...

kecur airliur aku weh baca nasi lemak sebungkus..uhh..
mana nak carik nii..hehe

jo said...

pak abu tu bapak kawan aku.

jedi said...

hhuhuhuh....memacam...



ko sila la kasi pak abu urut...

hans said...

gudluck weih

told la hejauw said...

gud luck weh.. :)

miya said...

mak aih. sakan noh berbelanja ,
hulur2 cket cni ha xD

sis pise comey lote.
gdlucks :)