After a deep-10-hour sleep

Aku suka keadaan rambut aku pada waktu pagi. Ah, secara spesifiknya bila aku bangun tidur. Seksi weh. Bila entah nak panjang balik. Malas potong. Malas potong. Hagh. Jangan lalu dekat salon rambut. Jangan lalu dekat salon rambut. Ingat senang ke nak simpan panjang-panjang. Rimas pun ada at times. Rimas yang kalau kau pegang gunting, time tu juga lah kau nak potong. I wish I could tahan desire nak potong kasi pendek tu macam budak laki-laki. Atau lelaki. Suka bebenor diorang ni rambut panjang-panjang. Well, aku pun suka. Haha. Cuma kena tahan desire dari pergi potong rambut je.

Oke, blah luh. Aku dah melalut ni.

Lapar. Lapar. Lapar.

6 comments:

miya said...

lolololo. comey nyooo!

sexy tu i loikeee xD

Miss ... said...

jgn potong
thn2
jom sarap aku pun lapo nih

afiqsiddhartha said...

rambut panjang lah seronok.

mamai said...

rambut panjang tu lagi seksi kot entah la tapi nice kalau perempuan berambut panjang

told la hejauw said...

rambut pnjg bru lah sama dlm iklan pantene hahha

pisey said...

miya
haha. suke die bab seksimeksi.

miss
tanak potong ni. aku nak rambut panjang sampai kaki!

afiq
eleh. tau la die rambut panjang. aha, yeye. seronok leh main pintal2!

unclemamai!
baik. saya cuba menurut saranan menjadi seksi. eh, jadi nice.

hijau
tak masuk iklan pun mmg rambut aku dah lagi lawa dari dalam iklan pantene. so how? haha.