Kalau-kalau nanti entri ringkas macam update twitter

Malas nak taip panjang-panjang. Unless aku transform jadi rajin yang amat. Yang tu tolong doa-doakan sekali. Masa banyak jeles dengan aku sekarang ni.

8th nov - power electronics
10th nov - project management
11th nov - engineering maths III
12th nov - mechatronic design project
13th nov - electronic communication
14th nov - microcontroller haha
15th-19th nov - tak balik rumah haji cob pun untuk kejar lembu
20th nov - machine design

Microcontroller ada haha sebab tak tahu nak jawab apa. Haha. Saja nak bagitahu. Aku perlukan attention ni sebenarnya. Jujur kan? Nak buat acane lagi. Hik2

Acane tu perkataan yang aku belajar dari si kachak (klik kachak) yang ini. Ayat jadi 'si kachak yang ini' sebab terlalu ramai manusia kachak sekeliling aku.

Bye.

5 comments:

penaberkala said...

good luck exam
all the best

entri pendek jadi cam update twitter
entri panjang jadi cam apa? novel? haha

SZ said...

gud luck sang.
lebiu!

hug n kiss.
xoxo.

busuk said...

pd saya perempuan yg ambik engineering ni sgt hensem. hensem tp versi perempuan. hehe

miya said...

perghh. kak wire saya putus ni ha.
tolong?

cimOt said...

hoishhhh..giler tough subjek ko..gudlak beb...