Bebel-bebel comel


Taman bukit serdang,
belakang rumah makchik.

Heh, bila dia ada aku buat tak kisah. Bila dia tak ada rindu la itu la rugi la tak dapat luang banyak masa sama-sama and so on. Macam mana la boleh tertinggal olym2 aku lepas cuti raya hari tu. Time-time otak penat sebab gigih sangat proses data macam ni rasa nak golek-golek atas katil kayangan dan bermanja-manja sampai tertidur.

Soalan:
Apakah itu olym2?

Hint: Ia spesis kachak.

See, I bagi soalan siap dengan hint lagi. Apa pasal cikgu-cikgu ni kadang-kadang atau sesetengah tu most of the time buat-buat tak faham macam mana perasaan jawab paper lain-lain genre untuk hari yang berturut-turut. Suka diorang ni menggunakan teknik dan formula baru diaplikasikan pada paper final exam. Entah apa-apa. Konon dah nampak baik kasi skema untuk past years.

Huh. Teknik anda tak berkesan. Sesungguhnya saya masih rasa tertipu. Dan mereng bila fikir esok, lusa, tulat iaitu 3pm, 9am, 9am hidup dan mati saya menjadi hampir kerana tidur itu tunggang melanggang.

Saya ni orang yang berpenyakit. Letih oke. Dan comel itu fakta.

5 comments:

penaberkala said...

chop2
olym2 tu gapo?
bear eh? kah3

Lelaki Ini said...

chomel ithu auta!

told la hejauw said...

oym/.. katak?? oh xkachak...haha

Anonymous said...

olympus. hehe

p is an g said...

nuar
haha. salah2. bear ado sokmo berterabur atas katil.

lelaki itu! haha
ceh ceh ceh. tampo kang-

hijau
katak ada je duk katil rumate aku. haha. kachak juge.

anon
ceh. siapa kau? nak belanja makan ni. haha.

dem. betul.