Again

Cara kita dibesarkan, cara kita membesar dan pilihan jalan yang kita ambil setelah besar. Inilah hidup bai. Yang ni jugalah antara puluhan juta sebab kenapa pengertian common sense setiap manusia tu lain.

Takkan tamat.

Tapi kalau kau tahu makan minum tidur bernafas dan ada akal tu, pakailah molek-molek. Tahap sensitiviti setiap orang berbeza oke!

Aku pun tak sempurna. Tapi kena cubalah. Sekali sekala dua kali dua kala tak apa. Tapi kalau dah dua puluh empat jam orang yang sama saja boleh kasi tensi lah pada orang sekeliling.

Jangan ingat hidup kau sorang yang penting. If you do have efforts untuk jaga hati dan perasaan orang lain kita boleh tahu lah.

I am in no position to judge myself. Aku pun ada salah juga.

7 comments:

Mas Aziana Othman said...

actually,from your writing i thought u are man.hehe.btw,your entry best lah.ringkas-ringkas je.tapi,ade maksud.=)

Pisey said...

mas aziana othman
hahaha. heard it most of the time regarding my writing.

thank you (;

juwita. said...

macam marah je entry ni.

miya said...

:(

ya-na said...

juwita - sampai ke sini ye kamu.

ya-na said...

san. maafkan saya andai mengguris hati awak walopon sedar atau tidak.


imu. (mcm gay plak)

Pisey said...

juwita
haha. takpun. expressing on behalf of orang lain yang kena. terasa sebab pernah kena.

miya
ni kenapa monyok2 ni?

yanashomot
yer, sampai ke sini juwita. hehe. belanja piza lah. konpem 0-0 terus. hahaha.

imyt.