Misteri betul

Ada kefikiran bodoh yang menjengah tapi aku cuba buat tak tahu. Tapi semakin buat tak tahu macam isi dalam kena makan dengan ikan kecik-kecik tu perasaannya. Ikan kecik-kecik sebesar jari kelinking tapi giginya macam piranha. Entah. Aku tak cukup banyak bicara sama Tuhan agaknya.

Ada kawan aku tanya kenapa blog dah misteri sangat. Aku jawab sebab aku nak jadi pendiam. Which tak logik pun. Sebenarnya sebab tak cukup masa nak jengah ngadap blog sendiri lama-lama.

Sebab banyak masa yang ada baik main fesbuk pasal 'pelajaran' dan baca blog lain yang boleh kasi kesan deep-deep sebab aku dah kosong. Mungkin masa. Mungkin rasa. Sampai susah aku nak korek letak cerita kat sini.

Lepastu dia suruh aku letak beberapa posts atas satu page. Heheh. Here you are. Kosong-kosong pun ada orang jenguk rupanya.

Misteri betul.

5 comments:

oranglidi said...

ade je yang mnjenguk.

Pisey said...

patutla tak berapa nak perasan. sebab halus macam lidi (;

oranglidi said...

ceh...

ya-na said...

san-san. saya lah orang yang bertanya tu kan. hehehe. masuk dalam agenda post awak plak.

Pisey said...

oranglidi
hahaha. marah ler tue.

shomot
hehe. yer la sayang.