Menjadi pegun adalah suatu hobi yang enak



Satu: Kaki aku, seluar polkadot, seekor kucing berbulu-putih-gebu: putri, selipar cap jepang.

Dua: Seluar polkadot dan putri si kucing berbulu-putih-gebu.

Tiga: Katil bertilam empuk, baju-bajan baru angkat dari ampaian, majalah atas karpet, beg troli hensem, air untuk diminum.

Lokasi: Rumah makchik|pakchik, Seri Kembangan.

Waktu: Saki-baki cuti semester hujung tahun 2009.

Tapi lagi enak bergumpal under the duvet dengan suhu rendah atas bantuan penghawa dingin yang menempek di dinding merah jambu pekat di malam hari.

Gnite world. Gnite romeo (if any). Juliet wants to sleep.

8 comments:

cik pingu said...

gud nite yang!

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haish kalau dapat lepak di tandas kat boston juga layan neh sambil hirup coke secawan dua kan?

peace

Ries Lee said...

takde keje la tu..

Anonymous said...

huhu..bilik yg mana satu tu?mcm xpenah tengok jer..ke renovate lain?

kakak

Amal said...

seluar polkadot kau tu single lagi tak? kacak lah! hahaha

pisey said...

sabariah.
huhu.tidur nyenyak juga la semalam. bangun2 dah jam 1028am. haha.

takamine.
tandas boston ke yang paling lawa?
keamanan.

berries. (haha)
that time mmg takde keje. kesnya semua org keje aku sorg2 kene tunggu rumah dgn kuceng2 gebu. dan semalam pun mmg takde keje sbb tu uplod gamba. heh.

kakmi.
ni bilik tetamu macam dulu2 tu. yang kongsi toilet dengan bilik kak atah. takkan tak cam pic ketiga menghadap bilik makchik tu kan. huhu.

amalina.
single but not available. kat fesbuk die tertera it's complicated.

payidnazmi said...

pisey..kubeynyo bilik mun..haha..bakpo xsepak jah kucing hok dok guling tuh??

p is an g said...

farid.
haha.rumah makchik aku lah.aku baru lepas longgok baju tu nak lipat.mu kena faham sikit.dan aku sangatlah baikhati mana boleh sepak2 kucing.

haha.ngek la mu.