kejadian bersejarah;

bermain mesej tak ingat dunia dengan seorang blogger ni. bertukar2 nombor sebab aku berjaya dengan hebat bagi nama pada ikan gapi dia, hehe. nama: 'kachak'. terus menang. time bagi nama pun aku dah tahu aku akan menang. ehem; la la la.

cik enulwanie. hehe. berapa jam entah main mesej dengan beliau masa first time mula bermesej tu. pergh. aha. yeye, aku tahu aku adorable yang disenangi. keh3. aku bengangnya sebab dia bengang aku panggil dia kakak. haha.

konklusi pada refleksi itu, aku buat kesimpulan dia ni ramai adik yang mana memang betul pun. aku memang hebat. haha.
- -
lagi seorang gadis yang lebih tua dari aku ialah cik siv. yang aku pernah ketemu sebelum bermanja awal dalam mesej dengan cik cumey. kih3

now duk keje jeles je fikir dia dah ada gitar duk goreng2. hagh! tapi takpa. nanti besday aku dia nak bagi surprise seronok katanya. eh, ada kan? haha.
- -
paling latest, cik luna. aha. next maskara insyaAllah boleh ketemu dengan beliau. agak berdebar sebab aku dah awal2 cakap nak pau ole2 dari dia. tak kisahlah apa2 pun asalkan free of charge dia nak kasi aku. hehe. ingat tu!

till then; wassalam.
- - - - - - - - - -
mahu gigit kokocrunch sampai kenyang. tadi dah ngap an apple a day keeps doctor away dah. tak2, bukan diet. malas nak keluar pergi beli makanan. sorang2 dalam bilik. the other five ada hal masing2 dah keluar dah.

aku ni mandi pun belum ada hati nak makan nasi. piiraah.

kaki musykil: blog aku macam berat semacam lately. sebab entri bergambar ke ea?

43 comments:

Fikri said...

blog nih tak berat pown.
load laju. ;)

h.a.n said...

i suka makan kokocrunch gak ;)
nak tinggiiiiiiiiiiiiiiiii

jo said...

ntah2 laptop ko tak?
aku load okeh je...

enuLwanie said...

mls la nk komen..
bru online!

cikmemy said...

x arh.ok jek.laju jek ni...

Prof Ir Dr. Takamine Kiyomaro said...

ko kuar ngan cik luna x ajak aku walhal ak kwn dia je,ari2 jumpa huhu sedey haha

Cik Biol said...

ye kot gambar2 berat gak kdg2

pisey said...

to fikri.

ea?
haha.oke2.terima kasih.aku anggap itu pujian.hahahaha.

pisey said...

to han.

sedap kan?i taruk dalam balang clear lagi kasi umph dia punya rupa n godaan.haha.guling2 atas katil sambil kunyah2.

keh3.
honeystar sedap juga.

pisey said...

to kak JOlie.

ha'ah.laptop kawan2 aku semua ada virus la tu.laptop aku laju jek.tapi duk shah alam umah kakak tak ada keje sebab dia rosak kipas renggang so cepat panas.loading semua laju.huhu.

ni dapat laptop kawan baru format.laju macam naik jet!

pisey said...

to enul.

haha.
gedik lak dia.

la la la.
janji tetap janji;
lambat atau cepat belakang kira babe.haha.

jgn majuk!

pisey said...

to cik memy.

tu la pasal.nak kena kerahkan semua yang lain pun format laptop ni.hahaha.suka2 hati je.dahla asyik merempat kat lappy diorang.haha.

pisey said...

to takamine.

aku tahu ko kawan dia.haha.wei,aku baru ber emel n ber mesej lah dengan beliau.mana ada jumpa lagi.haha.

baca molek2,
NEXT maskara lah.

haha.

pisey said...

to cikbiol.

tu la.dats y tanya.tup2 dah tukar laptop membe lagi satu ni laju semacam pula.haha.

macam meluncur ais!

i'msosupernotcool said...

berat semacam?

nk ckp trafic byk r tuh..
blah r..

deusXmachina® said...

perghh
byk betul wanita dlm hidup lu
erk888

deusXmachina® said...

perghh
byk betul wanita dlm hidup lu
erk888

mamai said...

goreng gitar rasa apa yer

enuLwanie said...

rindu nk msg2 ko..
aku dh berapa ari xde kredit!
xpnh xde krdit utk tmpoh ms yang agak lama.
rs hidup aku dh separuh mati..

klau aku xleh on9,
separuh hidup aku lagi akan mati..

Prof Ir Dr. Takamine Kiyomaro said...

nape aku kena NEXT maskara?huhu haha

hans said...

wah,ramai betul ko nak jumpa nih
aku xnak jumpa?
hahaha

Arjuna Qaseh said...

den makan meggi je bulan neh.

cococrunch rasa cm lazat je saat neh!

told la hejauw said...

hai akak...2 jew nk komen hahha

oranglidi said...

dah tu mana mesej dengan wa?



wa pn ade msej dgn siv tu. asyik bongek je.

f.a.r.a.h said...

kire ramai org hit u la tuh bila da berat bagai. ahahaha! bagus2!
;)

honey star taknak?

Luna said...

ish.. mandi dulu la sebelum makan~ tak senonoh betol..

*langsung tamo sebut pasal ole2.. lalalala

haha

acap said...

bila nak meset2 ngan gua plak?
haha

pisey said...

to encik cool.

ceh2.komen pedas.haha.elleh.blog ko lagi trafik tinggi kot brader.haha.

laptop atau connection sini kot.hampeh yang amat.leceh aku nak menumpang online kat membe2.

pisey said...

to deusXmachina®.

susah betul nak eja nama lu.haha.ramai wanita.gua wanita gak.eh, gadis.

pisey said...

to mamai.

rasa seronok macam main kugiran 80-an.haha.

pisey said...

to enul.

cepat topap!

pisey said...

to takamine.

haha.ngokngek.aku belum jumpa lah LUNA tu.eeiii.ko nak dengki apa ni.haha.

next la.
6feb; insyaAllah.

ko pun bawa ole2 untuk aku!

pisey said...

to hans.

jom2.aku redi orang nak belanja je.hahahah.

pisey said...

to cik arjuna.

lazat yang amat kot;
megi pun aku dah bantai kemarin.

haha.

pisey said...

to hijau.

haha.
gedik tol budak nih.

ye adek?
tu je nk jawab.

pisey said...

to orglidi.

ah,nk repot kat siv lu ckp dia bongek.haha.

meh la nk main mesej.bak sini emel lu.takpun lu emel kat gua.gua reply terus jadi jaminan.oke?

emel kat sebelah kanan blog ni ha.aktif!

pisey said...

to farah.

haha.takpun.huhu.kes virus rasanya.n connection ntah apa2 ni.

nak bintangmadu!!

pisey said...

to cik luna.

i rindu u.mandi pun xbasah la dear.kah3.

sedap apa makan2 tak mandi.haha.macam bebas naik bas tak terbabas.haha.

OLE2!

pisey said...

to acap.

nak emel lu!
tak terminta2 lagi.

haha.
nak ngorat2.

ke dah ada awek weh?
keh3

oranglidi said...

ok2, da stabil tenet wa add sampai pecah laptop. hehe.

bgtau je siv tu.

pisey said...

to orglidi.

haha.ambil kapak je pecahkan skrin.senang dan cepat.

.siv. said...

acap gua punye.
lu msg dgn gua sudey~
ekekekeke

pisey said...

to siv.

haha.ngada2 tul la.keh3.lu cepat main gitar kasi terbaik punya terbaik.wa nyanyi oke?

haha.