kisah lembu dan bodoh. sila klik gambar untuk pembesaran -

kau bodoh lah - you stupid lah

lembu betul kau ni - cattle correct kau ni

lembu la bodoh - la stupid cow

lembu bodoh la kau ni - stupid cow la kau ni


disarankan jangan diajar anak2 menggunakan gugletranslate ni. naya beb. belek kamus tebal2 tu lagi bijak apa.

yang ini dem amat ni.

15 comments:

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

mana lu ilang?

oranglidi said...

wa pun x penah try benda2 macamni.

enuLwanie said...

sayang,
try website citcat.com

better ckit dari ni!

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

hahahaa~ kelakar plak jadiknye.. :P

sharamli said...

kal0 ada anak nanti xnak la s0h guna tenet..ha3

niz said...

klaka pise = funny banana

told la hejauw said...

hahhaa...punoh bahaso..hehe

Jard The Great said...

rosakkan bahasa je.. ahahaha

siggplus said...

gua dah set dalam minda, kalau gua jumpa developer google translate ni, gua kasi dia pelangkung seketul dua

then gua bagi dia kamus dewan edisi ke 7, kasi cuciotak(baca : brainwash) kepala dia tu

bias® said...

pasal lembu ke?

paraxixth said...

google boodoh ke stupid?>

hans said...

hahahaha
lawak weih pisey
kehkehkeh

.siv. said...

syaiton.
lu takde keje?

Cik Biol said...

utk gelak2 ok weh wakaka

nuRul saLoma said...

citcat pon sama lawanya..
lebey baik ngadap oxford dic..