suatu petang panas di mekdonel;

-----------------------------

perbualan tentang dunia art yang true, band2, muzik itu ini, tetulisan di medium blog. terkeluar dari biru-out of the blue;

'ko jiwang kan pisey? betul ni, ko jiwang kan?', tanyanya - jejaka satu.
'haha', angguk2 sengeh2 bagi sokongan - jejaka dua.

perut terburai terkeluar fillet'o'ikan, oreomcflurry, fries, soscili, sostomato dan sprite (puasa coke setahun-konon)

-----------------------------
dem.

aku nak jadi macho dan brutal pula tahun ni.
entri kena banyak mencarut ke macam mana?

atau kena suwelkan otak anjakkan ke paradigma lain dengan mengisi masa lapang membelek bacaan lancapan minda yang seterusnya bisa membawa aku ke dimensi lain?

'jiwang2 aku comel apa', konon menjawab. padahal tadi tersengeh2 malu lupa tutup muka bengang2 kena gelak.

50 comments:

enuLwanie said...

dulu aku paling xsuka mcd.
bila aku keje partime mcd,
bru aku suka dgn burger mcd.

tp jd xsuka balik sbb dh bosan.
ari2 mkn mcd je!

seKut taWar said...

lancapan minda?cubaan utk jadi brutal kah?

panggiL guA siv. said...

lu berjimba-jimba dgn dua jejaka tak ajak gua?
cilakak.
hahaha



lain kali gua nak join lu dating.

H.A.N.I.E said...

hati taman pn comel jgk hapa...

~0~ said...

kesian ko..wakakkaka

i'msosupernotcool said...

lu jadi diri lu la..
jiwang2 comel..

oranglidi said...

hidup rrock kapak!

mamai said...

jiwang pun brutal juga aper

seroja jingga said...

tak yah tukar pisey!

kamu dah cute dah..jadi diri kamu je.otak kamu best bila menulis.serius.akak suka.[ini bukan statement kipas ok]

cuma akak lately jarang kemari..sorry lah..bnyak bnde nak catch up

Cik Biol said...

hahaha layan je semua asal ko happy sudah

Ries Lee said...

jiwang ker...

sharamli said...

jangan menggatal nak mencarut...ha3

ain alias said...

haha..entree ko dah cukup power dengan ayat2 ko..
xperlu ta,bah tak perlu lebih..
erm..ko jiwang ke?

enyheartsdiamond said...

biar la jiwang :)
ayat2 u da sdp :D

Sweet Thinker said...

oit. nie pisey ke? pisey? buzz gua ym! huhu!

tieykah said...

sayam~~
jiwang dan kamoo itu tidak masuk sama sekali.
owh tidak..

Noorlaila Mohamed Nor said...

haha kena buat research mcm mana nk jd brutal ni
:p

nursarah said...

brutal yg jiwang lg ok kot...

seyes comel.

azzaliena suziantie said...

jom jiwang ngn ak pisey
hahaha

iezat n hobbes said...

haha..eshul

acap said...

ye2..
kau comel pisam!
bila nk blnje ak mekdonel?

fndrocka said...

asalkan kau tak post lirik lagu menatap mata mu sudahlah

cikmemy said...

jadik diri sendiri weyh..
pompuan rock2 x best arh.hehe

hans said...

wah,semata2 tu nak mencarut ke?
haha

Arjuna Qaseh said...

kamu tahu malu ke pisey?
hehe

pisey said...

to enul.

ko nk belanja aku mkn kenirojes eh kesimpulan dia?

pisey said...

to peja.

tak mencuba.aku azali memang brutal lah!

pisey said...

to siv.

taleh.
nanti kacau daun2 sehijau warna daun pula.haha.

kalo ko nak belanja aku on saja!
haha.

wait2.
berjimba2 tu bermanja2 ke apa weh?aku suka2 hati duk guna.haha.

pisey said...

to hanie.

hati taman?
=)

pisey said...

to 0.

amat!

pisey said...

to encik cool.

ah,
lu mmg memahami.
keh3

pisey said...

to oranglidi.

kapak mmg rock!
haha.

pisey said...

to pakcik mamai.

haha.
sokong!

tapi saya ni mmg comel.
tu fakta.

brutal pun dah menglir dalam jiwa.jiwang2 sikit oke la tu.

haha.

pisey said...

to kak jingga.

teeeheheheee.
(segan)

pisey said...

to cikbiol.

terbaik punya kau ni;
yeye.

oke!

pisey said...

to encik ries.

amat!

pisey said...

to sharamli.

aiseh,
oke2.

saya dengar saja kata maksu.
haha.

pisey said...

to ain.

nak tolak sikit2.sbb makin bz je rasa plus tatau nk tulis apa.kah3.cari jodoh part 2 tak terbuat lagi.haha.

ehem.
agak2?

pisey said...

to eny.

hehe.
syg u lebeyh.

pisey said...

to sweet thinker.

sapa lu ha?
hahahah.

pisey said...

to tuyup san.

haha.
i berkarok dengan u je bebeh dalam toilet.satu2nya.

haha.

pisey said...

to noorlaila.

haha.
nak join the club jugak ke?
keh3.

pisey said...

to nursarah.

ehem2.
mmg comel.
keh3

pisey said...

to azza.

ala.
ko da ade pakwe.

hehe.

pisey said...

to ejat.

eshul tu apa bro?
ahaha.

siyes.

pisey said...

to acap.

lepas kau belanja aku wayang la
hehe.

pisey said...

to fndrocka.

menatap wajahmu lagu sape?
haha.

aku tak tahu pun.

pisey said...

to cikmemy.

tapi.tapi.
saya mmg rock.

keh3.
oke2.

ayu lagi sopan;
ehem.

pisey said...

to hans.

haha.
tak boleh ke?

pisey said...

to cik arjuna.

haha.
melampau soalan.

pemalu amat lah!