what is the you betul.

azam tahun baru: menyelam dalam hidup.

kononnya;
padahal dari dulu duk menyelam dalam hidup yang sama. macam mana nak bagi lebih dia punya excitement and to be more contented?

kena lebih adventure mungkin menanyakan soalan2 kepada otak yang bermalasan fikir tidur 22jam 2minit sehari.

contoh;
kaki sengal2 otot: apa nama otot di kaki? tak tahu.

nota serius perlu hafal: tukarkan jam->haribulan dan buang minit. itu tarikh keramat seorang manusia hebat dilahirkan di hospital universiti kebangsaan malaysia kubang kerian pada tahun 1989.

kalau tak faham juga; ah, malas nak explain.
sekian.

11 comments:

enuLwanie said...

otot kt lutut ialah serembrum.

tu utk org yg hilang akal.
hahhahaha....

merapu!

miSs s!v said...

bengong wanie.
medula oblogata la.
cis.


pisey.
aku try utk paham entry ko neh.
sabau ye.

enuLwanie said...

siv,
maaf la.sains aku B je ms PMR.
x amik BIO.
hahahhaha..

p/s : medula oblongata tu dekat2 dgn pankreas kan?
uhuk uhuk!

Cik Biol said...

bkn dkt ngan otak ke hehe

Prof Ir Dr. Takamine Kiyomaro said...

xfaham huhu

h.a.n said...

menyelam sampai lemas ;)

YobSumo said...

kita lahir tahun sama.

nama otot kat kaki tu,

otots kakis.

sharamli said...

sila explain...sekian

kawie2020 said...

owhh.. otot kt kaki ade nama ek? memang aku x tahu.. hehehhehehe

hisham said...

aku x fhm sepatah haram pun...haha

nuRul saLoma said...

selam ke dalam laut ta timbul2 dh..