kemalasan melanda

aku malas. malas nak buat apa2 saja. aku nak tidur pun malas. makan pun malas. ah, perlu buat apa ya? bosan weh. jadi bini orang best? ada macam makan nasi ke apa2 ke. heh. tapi hidup bukan macam makan nasi je.

benci aku test berderet2 pula nak kena hadap starting minggu ni. sampai la aku ketemu final at the end of april maybe. baru je melepasi pagar mechanic of machine. kira2 semua aku target 100peratus betul. yang teori kalau semua salah pun memang 100peratus gak kesalahan dia.

ahad ni aku akan test satu math IV (sepatutnya ini semester sit for math III tapi kononnya kesilapan teknikal kelas jadi clashed dengan CAD'CNC jadi kena drop ambil math lain). pada hari isnin pula ada test satu digital system. peh. minggu lepas tu ada test professional communication II (atau nama ringkas dia english) and the list goes on.

btw. besok maulidur rasul. aku dan rakan2 baru plan nak pergi karok rocknroll ini malam. tapi mungkin tak jadi bagi menghormati hari kebesaran itu. akan baca yassin dan kitab al-quran dan berselawat bersungguh-sungguh beramai2 mungkin. dan besok, aku akan mengenakan jubah berwarna hitam jika2 ada orang jemput aku tengok wayang dan sebagainya.

baru cun dan boleh jerit aww2!!

siapa2 rasa banyak duit nak jadi cun dan sopan; klik sini. tapi aku tak jual jubah hitam macam yang aku punya untuk pakai esok tu la.

mana boleh sama beb- ♥ <- - love2 gitu,

4 comments:

jo said...

nak beli beg lawa-lawa kalu bulih pergi ke belog aku ye...memang stail gila nanti bila pakai pergi test...

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

salam.to all my friends,u r kindly invited to Islamic Performing Art Concert (IPAC)2010 at CAC Great Hall,International Islamic University Malaysia,Gombak tomorrow nite 26th feb 2010 at 8pm.FREE admission.special performance by RAMLI SARIP,ISTANA BUDAYA and combination of 14 CULTURAL CLUB OF IIUM

bias® said...

really aaa?

a r f h s a said...

salammaulidur rasul..
fuh!