-

macam mana aku boleh selalu lupa yang aku auto-post certain2 entri dan kemudian comel2 terkejut buka blog sendiri?

ni malas berteknologi sangat ni.
nasib belum pakai berihitam, telefonsaya dan sebagainya.

tapi aku rasa penyebabnya ialah otak karat cuti lama2.
padahal sebelum cuti pun dah selalu macam gini.

11januari2010 dah nak mula sesi pembelajaran; padat otak aku macam ni.

kaki pening2:
entri ni pun auto-post juga, sepatut 1pagi 31disember,
tapi dah keluar terus ni apa cerita?

34 comments:

kawie2020 said...

kuar awal nih.. ape pon selamat belajar kembali.. selamat tahun baru.. :)

jo said...

kenapa kaki ko ada penyakit pening2?

Koyuki said...

klas belum start gua da start ponteng

miSs s!v said...

hahaha.
sengal weh!


jgn lupe contact aku.
eh aku da tukar no!

Cik Biol said...

biar jelah hehe

enyheartsdiamond said...

sama la kta..11 jan..

siggplus said...

hahaha bnyk mkn semut mcm aku gak

seroja jingga said...

tu la..mu make budu banyok nih! hehhehe

Luna said...

kelaka la ko ni~

mamai said...

nie pakcik otak dah jadi lesu dah nie tak leh nak pikir...rasa macam nak kerat orang....

cikmemy said...

erk,lambatnye masuk belaja balik.jeles.jeles.hehe

Ries Lee said...

ironinya, selepas aku bace entri kau,
aku selalu lupa nak komen...

yeay! aku dah pandai guna perkataan 'ironi'...

rujuk sini - http://agy7500.blogspot.com/2009/07/siri-2011-ironi.html

syazana said...

11jan?
apa kes sama tarikh?
:DDD
ahahaa.
jangan cakap sama tempat sudeyhh.

azzaliena suziantie said...

nak ak sepak ko x??
hahahaha

Daffodil D said...

blog kau dah ditakluki lucipher mungkin. ha ha

told la hejauw said...

yesss..ak maseh boleyh beronggeng..nk masok lmbt lagi hahah

pisey said...

to kawie.

tahu tak apa.aku klik publish tros dia keluar.entah apa2 entri ni.

insyaAllah.selamat!

pisey said...

to kak jOlie.

dia bosan asyik sihat berlari2.

pisey said...

to kak yuki.

ngada2 la tu.
ish.

pisey said...

to siv.

contact aku cepat!

pisey said...

to cikbiol.

tu la.
isk.

pisey said...

to eny.

UNIKL!!!


hahaha.

pisey said...

to sigg+.

ko mkn semut apa dude?
aku tak ingat nak cek berapa kaki dia.

ke lipas ea?

pisey said...

to kak jingga.

budu jadi bijok lah!

pisey said...

to cik luna.

haha.aku betul hairan la...

pisey said...

to pakcik mamai.

ouh.
oke2.jgn pk.xpsl sape2 terkerat.

pisey said...

to cikmemy.

masukla unikl!
haha.

where knowledge is applied.

pisey said...

to encik ries.

cett.sempat dia study tu.
haha.

ironinya,
walaupun kau bagi link tu aku malas nak tengok lagi.

boleh?
ehem2.

pisey said...

to twinname.

haha.
u unikl gak?

pisey said...

to azza.

belanja dulu lah!!

sepak2 kemudian,aku tak kesah.
haha.

pisey said...

to D.

siapa lucipher?
somebody help me!

agh.
siapa tu?hensem tak?
agh agh agh.

pisey masih berkuasa di sini lah!
ada hantu barangkali.

pisey said...

to hijau.

hampeh.ronggeng2 ajak la aku weh!

i'msosupernotcool said...

11 lmbt la..
gua 4 da start..

pisey said...

to encik cool.

sebab kau manusia berguna.boleh alasan macam tu?