ulasan tentang blogger cun tapi senget

dah tahu kan siapa?
tak payah bagitahu lah.

em.
nak kena label sorang cun sorang senget?
atau sorang senget sorang cun.

aku tak boleh link disebabkan sekuriti keselamatan orang hebat.

sorang tinggi sikit, sorang rendah sikit.
(tetap aku paling pendek. dem)
sorang terlebih cakap, sorang banyak cakap juga.

kalau sua makanan kat depan dorang ni,
sentuh sikit2 je,
sebab duk potpet2,
tapi then lu orang akan heart attack tengok cokelat korang pun habis sama.

oh,
jangan buat lawak ngan diorang;
nanti gastrik macam aku.
(padahal sebab sebulan tak makan ubat)

tapi yang untungnya tak payah susah2 pergi buat rawatan face lift,
pipi tegang sendiri.

nasib aku sakit2,
kalau tak diorang tutup muka dengar aku gelak cam setan.

em;
babai.

kaki goyang2: yang ni boleh? dah panjang sikit la tu.
perut buat2 comel: sakit. hormon la tu.
otak sengal2: buat2 pening nak mengidam makan masam2.

klu: diorang ada komen kat entri cucuk2 langit tu.
ala, yang cun tapi senget tu.

16 comments:

azzaliena suziantie said...

haahaha.sape lah kan???
hahahaha


pisey bile nak jumpe ak

nursarah87 said...

cun tp senget, haha..yg penting bukan aku, sebab aku tak cun, senget juga tidak..haha

miSs s!v said...

nasib baik aku tak senget.
agagagaga.


azza mcm nak kene lempang kan?

f.a.r.a.h said...

siapakah?

told la hejauw said...

ko da tgglkn ak ngan tnda tnya??siapakah mereka..yg pasti bkn ak..ak lurus..xde senget2 ni hahha

pisey said...

aku suka orang tertanya2 ni.selalu bila ada tanda soal dalam kepala otak jalan banyak sikit kan walaupun merapu2.

aku dapat pahala bagi orang makin cerdik.wah!

siv:jgn lempang dia,ada org mrh nnti.
azza:ha'ah.ko nk belanja kan?
sarah:ko cun!
farah:bukan awak dear =)nanti eh.haha.
hejauw:ko mmg.stret menget,haha.

Koyuki said...

gua malas nak pikir

sharamli said...

ala..ala..ala..

pening la..xleh fikir..cepat bgtu..cepat!!!

hans said...

aku kah?
tapi akubukan awek
hahaha

mamai said...

mereka itu bukan dah terkenal dengan sengetnya hahahahaha

Fatt Chin Choy said...

aku dah jumpa diorang
ko bila lg? kekeke

pisey said...

to yuki.

malas je keje!

pisey said...

to sha.

makan ubat kalo penin.

pisey said...

to hans.

eh.ingat ko awek?

pisey said...

to pakcik mamai.

ehem.bila nak belanja saya pula?

ekekke.

pisey said...

to fatt.

aku dah jumpa diorang lah aku taip entri neh!

ko bila lagi nak jumpa aku?
ni ke soklan ke ekceli.

haha.
alaa.ko dh jumpa salah sorg dr mereka sbg jodoh ke?