aku nak membebel

bukan senang nak jadi manusia ni.
kena bertanggungjawab nak bawa diri berhidup baik.
kau ingat senang macam membuang dalam jamban?
yang tu pun kena pakai otak gak.
jangan la duk tinggal sisa merata-rata.

s*al gila.
ingat jamban tu reban rumah kau agaknya.
tapi kau ayam ke?

nasib la semua tak tahu siapa punya kerja bangang gitu.
tak padan ngan perempuan.
agh.

meluat weh.
sekarang ni nak buka pintu jamban pun berdebar semacam.

shower pun apa kurang,
darah2 ni jangan buat main,
nak aku asapkan taruk limau sekali?

aaaaah.
aku stress ngan math ni.
persekitaran pula macam ni.
esok operational-amplifier linear circuit pula.

eh, ntah betul tidak nama subjek tu.
selalu panggil op-amp saja.

ada siapa2 nak belanja aku lepak mana2?
jom.

16 comments:

jo said...

lepak...lepak...
blajar la weh...


hahaha...

pisey said...

to jo.

haha.
salah ke?
nak keluar da neh.

ada driver ajak.
kah3

siggplus said...

kawan umah aku selalu berak tak flush habis..ada sisa2 dalam mangkuk tu terapung2..mcm babi

hilang selera aku nak berak

sharamli said...

jgn stress....hee
eh..da abeh stdy ke yg nk kua ni..hu3

pisey said...

to siggplus.

khinzir pun tak buat kerja macam tu.sebab dia berkubang terus.kuang3

bodoh gila kan.
aha.

pisey said...

to sha.

kih3
ang taw2 saja gua tak setadi.

belum lagi.
tapi serius omong2 kosong itu jadi kenyataan.

haha.
si kawan ajak keluar dan turut membayar bil sekali.

lain kali nak tulis putera kacak datang ambil naik kuda putih lah!

seroja jingga said...

lek pisey
g minum kopi o dulu!

pisey said...

to sha.

kih3
ang taw2 saja gua tak setadi.

belum lagi.
tapi serius omong2 kosong itu jadi kenyataan.

haha.
si kawan ajak keluar dan turut membayar bil sekali.

lain kali nak tulis putera kacak datang ambil naik kuda putih lah!

mamai said...

rilex ajer jgn stress-stress buat macam pakcik study dulu lagi nak exam lagi relax hahaha

pisey said...

to pakcik yang suka mamai.

haha.
tahu takpa.
gila rilek amat ni

hak2

chokio_nia said...

aku rase, aku tau nape...ko biar je..nati ble menda tu cr die, tau ah die rase..mang taleh blah pompan gni..heh

aku blanje ko ceklat nak??

pisey said...

to ain (asek pgl nia je)

aha.
tahu takpa.
gila busuk perangai manusia itu.

NAK!!
NAK AMAT2.

told la hejauw said...

hoh umh sewa ak skang pon jdi cmtu...(sjk2 jmbn rosak)
jom kiter jmpe bomoh sesame..hahahah

chokio_nia said...

ahaha..bole je..nati ah..ble aku balek mesia, aku kasi..=)

pisey said...

to hejauw

mana nak cari bomoh eh?
haha

pisey said...

to ain

haha.
gila seronok ni
yeagh!!