serius, pernah kau rasa ini?

have you ever felt so upset that you'd rather die than facing the reality?
felt so afraid of losing yourself?

sila terjemahkan sendiri dalam bahasa melayu.
dan jawab aku;
'yes/no'
'pernah/tak pernah'
'entah/tak tahu'
'tak faham/??'
pilihlah.

dah2,
aku nak prepare pergi exam 'op-amp' jam 9am ni.

tahu 'op-amp' tu apa?
aku rasa aku perlu tahu,
dah kemas2 dah study bermacam rumus bagai.

habis exam lah aku cerita kalau ada tak tahu,
babai.

32 comments:

oranglidi said...

first?

oranglidi said...

wa nak jawap yes boleh?

sharamli said...

jgn tebawak2 smangt nk cite tu kt paper 0p-amp suda

jo said...

??

aku pilih jawapan ni.

ellenyna said...

woah. ape tu.

mamai said...

no

acap said...

pisam!
tolon translet pelisss..
tak paham..
huahuhahua.

Daffodil D said...

pernah. :D

gudlucuk!

Razman said...

puas bukak kamus nk bg paham..aku jwb "no".. "no" apa ek mksud die dlm bm?

{lumut} said...

i dont understand english.sori.

all d best.

=)

arque said...

pernah laa.gud lak test. ;P

penaberkala said...

selamat membelek buku
good luck

reen_sofee said...

penah penah penah...

gud luck...:))

fatin sulaiman said...

salam..

the answer is yes for me... n it is like, all the time~

chokio_nia said...

yep..penah..aku tahu..huuuu

ko apsal weh??masalh ke??

abu raihan said...

you'd rather die than facing the reality?

most the time i did.haha

pisey said...

to oranglidi.

ye.
kamu first encik lidi.

pisey said...

to oranglidi

yang ni lu second!

silakan.
jawab la apa2 pun.
jangan mencarut je.

pisey said...

to sha.

aku tidur kot paper op-amp tu!
nasib takdak cctv je

kah3

pisey said...

to jo.

kau memang nakal.
ni aku nak komen balek.

oke?

pisey said...

to ellenyna.

itu ayat.
dan soalan.

=)

pisey said...

to mamai.

hebat anda.
gembira manjang la tu.

^^

pisey said...

to acap.

pernah rasa kecewa gila sampai nak mati drp hadapi kenyataan?

ni kot translate dia.
haha.

pisey said...

to D

so do i.
terima kasih berkongsi.

insyaAllah.
nasib akan selalu ada.
kena cari.
hehe.

pisey said...

to razman.

no tu maksudnya seronok.
kan?

pisey said...

to cik mut.

nak kena ketuk kepala hang ni!
huhu.

aku rasa kau akan jawab macam aku.macam mana aku tahu eh?
aha.

u too.

pisey said...

to arque.

nak senyum je.
=)

baik!

pisey said...

to penaberkala.

tahu jawab soalan tak kamu ni?
haha.

=)

pisey said...

to reen.

=)
=)
=)

pisey said...

to fatin sulaiman.

aha.
=)

pisey said...

to ain tomei.

tak ah.
saja nak tengok berapa ramai manusia yang merasa.

=)

pisey said...

to abu.

im glad u're alive.
haha.