rasa yang kita semua rasa

aku hanya ingin ada di situ,
bila kau perlu aku.

dan aku juga harap kau senantiasa ada,
bila aku mahu.

kerna rasa ini tidak pasti,
buat aku goyah dan gigil saja.
rasa mahu mati,
bila kau mahu pergi.

maaf.
tak bermaksud untuk aku belot pada si hati,
tapi jiwa aku sedang memberontak.
minda aku tidak keruan.

dan aku tahu,
tahu sangat,
siapa aku di mata kau.

hanya berwatak picisan jalanan,
yang bisa kau angkut dari mana kau suka,
bila mana kau mahu saja.

maaf,
aku harus tinggalkan sini.
aku takut,
takut ditinggalkan dulu.

tapi benar,
hanya ingin di situ.
di satu sudut hati kau,
biar apa pun tiada.

boleh?
=)

aku coretkan ini di suatu kesempatan lalu.
dan masih segar rasanya buat tatapan mendatang.

+note+
agh.
faris.
i miss you already!

40 comments:

oranglidi said...

FIRST?

oranglidi said...

hehe.. amenda ni? wa x paham.. er.. Gomo klate gomo!!

Wan Pai said...

faris??

mamai said...

siapa dia itu buat kamu bermadah begini

arque said...

chill? ;P

Aku Beskot™ said...

ye ke kt faris ni??
ak rs org laen..=p

enyheartsdiamond said...

sedap ayat2 ney..seswai ngn situasi eny;)

told la hejauw said...

weh ko suke kt ank sedara ak eh..hahah :)

nursarah87 said...

tak faham la madah2 begini..erk!

LORD ZARA 札拉 said...

eh, faris...

cepat balik~


cepat2~

miya said...

nama ituuuuuuuuuuuuuuuu :P

Try Me said...

Salam! Plz tell me apa u think of Try Me. Thanks!

Cik Cookie said...

touching doee...
dlm ehh maksudnya.

jo said...

iye ke faris????
ke org lain???
hehehe...

seroja jingga said...

asal nih
sentap kah?

sape gerang tuh?
ermmmmboyfren ye?

seKut taWar said...

final...

hormon jdi xstabil...

tol x pise?

hehe

PAP said...

kadang2 apa yang kita paling nak itu lah yang paling susah nak dapat kan?

tapi aku yakin TUHAN MAHA mengetahui segalanya.aku yakin dengan janji-NYA.

jangan kamu menyesal dengan apa yang berlaku dalam hidup.itu sudah tertulis.

tabah. jangan gelabah.

Luna said...

aih.. aku rasa apa yang kau rasa..

abu raihan said...

ni syair ko sajak ni

chokio_nia said...

i miss faris 2...comel ah ko ne..haha

pisey said...

to oranglidi.

ha'ah.
pertama.

pisey said...

to oranglidi.

kelate memey gomo pom.
hak3

pisey said...

to stopai.

mu jange ingat faris bwp plop.
haha.

tu boh aku.

pisey said...

to mamai.

pakcik rasa ada orang buat2 kat saya ke??hak3

ntah.
ni fikiran saja2 imaginasi lebih je kot.aha.

=)

pisey said...

to arque.

nak cool2.
gila rindu peti ais ni.

agh.

pisey said...

to beskot.

aku suka biskut tiger.
haha.

kenapa kau cakap orang lain?
siapa dia?

aku pun nak tahu.
haha.

pisey said...

to eny.

aha.
glad u come here.

type it in the draft dah lama rasanya. tiba2 feel like posting it here after looking at ur entry.

take care dear^^

pisey said...

to hejauw.

tak.
ada abang tak?

=)

pisey said...

to sarah.

ini untuk disentuh rasa.
bukan untuk difaham sangat.

hehe.
sendiri tak faham.

pisey said...

to cik zara.

haha.
faris tak dengar kata cikgu sangat.
huk2.

dia terlebih gangster.

pisey said...

to miya.

ha.
nape ngan nama itu?

ish.

pisey said...

to try me.

hah?
tgk link dana2 apa ni.

ish,
xmau.

:P

pisey said...

to cik cookie.

ada cookie monster tak kat blog kamu?aritu pergi jenguk takde nampak.hehe.

dalam ni.
jalan baik2.
kang jatuh.

pisey said...

to jo.

siapa weh?
cepat jo bagitahu aku.

agak2?
aha.

aku rindu aku.
mencari seorang duplikasi aku.

pisey said...

to kak jingga.

faris is my buah hati.
dia bagaikan nyawa saya.
aha.

oh.
ini hanya jiwa berjiwa2.
=)

pisey said...

to peja.

ha.
mu ado gewe ko peja?!!

pisey said...

to pap.

=)
gua cool2 saja.
trimas.

pisey said...

to luna.

aku stuck gila ngan ayat2 kau.
patutlah.

macam nak lebih kurang je.
hehe.

pisey said...

to abu raihan yang sekarang makin aktif bagi komen kat sini.

haha.
mu nok wat jamming pun buleh.
ko guano?

pisey said...

to ain yg comel juga.

trimas puji aku.
aku memang comel.

kah3
weh.
gila babeng aku duk cakap sorang2 pura2 faris panggil dah skang ni.

agh.